SPIRIT

Den nye dusjserien Spirit oser av innovasjon og gir et stilig inntrykk med diskré profiler, glass som smelter inn og skaper en enhetlig linje i baderommet. Spirit kan fås i mange ulike modeller, en enorm bredde i størrelsesutvalg, tre vakre profilfarger og flere glassalternativer. Spirit har en elegant knott, og som tilvalg kan du få det stilrene håndtaket og et sobert hullhåndtak på enkelte modeller. En unik dusjserie med en rekke valgmuligheter der du kan kombinere dusjen slik at du får den akkurat som du vil. Spirit er formsterk og foranderlig!

Spirit dusjserie
 

Årets dusjsensasjon!

Spirit Nå lanserer vi en helt unik dusjserie! Spirit er en serie med mange ulike dusjmodeller, flere fargevalg på profiler, ulike glassog håndtaksalternativer. Bygg din Spirit slik du vil ha den.

• Glass og profiler er integrerte og skaper en vakker linje i baderommet
• Flere glassalternativer: Klarglass, Screen, Ice, Tonet, Reflect, Frost
• Aluminiumsprofiler i tre vakre farger; matt hvit, blank og matt
• Profiler uten synlige skruer gir et stilrent inntrykk
• Spirit er eksepsjonelt lett å montere
• Pen knott inngår alltid, og som tilvalg kan du velge vakre håndtak eller det sobre hullhåndtaket
• Smart dusjtilbehør kan kjøpes til

Spirit dusjprofil

Spirit håndtak

 
Spirit knopphandtag

Elegant knopp som matcher profilene følger alltid med Spirit-dusjene.

Spirit greppvänliga handtag

Pene og gripevennlige håndtak kan kjøpes til de fleste Spirit.

Spirit hålhandtag

Spirit hullhåndtak kan velges til enkelte Spirit-modeller og har en sober, unik design.

 
 

Spirit Dusjvegger

Spirit er en allsidig dusjserie som fås i en rekke utførelser!”

Spirit dusjvegg rett
 
 

Spirit badekarvegger

 
spirit badekarvegg med dør
Spirit badekarvegg
 
 
 
 
 
 
Hvit
Matt
Blank

Profiler deg selv

Spirits profiler har en gjennomtenkt design og blir ett med glasset, en perfekt linje som smelter sammen og skaper en vakker helhet. Profilene er alltid helt slette uten synlige skruer, noe som gir et enda mer eksklusivt og sobert inntrykk. Alle Spirit-dusjer kan fås i fargene Natur, Glans eller Matt hvit. Miks og match etter egen smak.

Vakre glass

Vårt brede utvalg av glass gjør at du kan skape din personlige dusj. Glasset du velger, påvirker uttrykket til dusjen, og du kan velge mellom fem vakre glass til Spirit. Hvis du ønsker et lettstelt glass, velger du det overflatebehandlede klarglasset Cristal Guard.

Du kan også kombinere to glass, for eksempel et klart glass og et speilglass – så utnytter du den ene døren som helfigurspeil – smart.

 
 

Klart glass & Cristal Guard

Screen

Ice

Klart glass + reflect

Tonet

 
 

Klart glass & hullgrep

Halvfrost & hullgrep

 
 
 
 

Skreddersydd etter dine ønsker

Målbestill dusjen. Vi lager nøyaktig den dusjen du vil ha – vi har over 30 års erfaring med å oppfylle dusjdrømmene til våre kunder. Har du et skråtak i baderommet eller vinkler og kroker som du ikke ser noen råd for å få utnyttet? Vi hjelper deg gjerne med å finne en unik dusjløsning der du får utnyttet hele plassen i baderommet.

Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser. Finn frem penn og papir, lag en skisse og send den til oss eller din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg med resten!