SKAGENLUX

Skagenlux får nå det klareste glasset på markedet – Briljant
Skagenlux er en elegant, sofistikert dusjserie som utstråler eleganse
med et minimalistisk uttrykk. Vi synes det er helt Briljant.

 

Briljant-glass er klart som en fjellbekk, og navnet Briljant er selvforklarende, en gnistrende vakker detalj som tiltrekker seg oppmerksomhet. La baderommet briljere med markedets klareste glass. Helt klart Briljant – også prisen.

 

 

TRADISJONELT KLART GLASS OPPLEVES SOM GRØNT.
BRILJANT-GLASS ER MARKEDETS KLARESTE GLASS.

Les mer om Briljant

1.Briljantglass 2.Klart glass 3.Ice 4.Tonet 5.Reflect

 
 

La baderommet briljere!

Vi elsker baderom! Å utvikle smarte, finurlige og pene produkter for baderommet er det vi brenner for. Det perfekte baderommet med de perfekte detaljene. Det er hva vi driver med, og vi gjør det bra!

Skagenlux dusjer fås i en rekke utførelser og i fargealternativene krom, svart krom og gull på beslag. For å gi baderommet en gjennomgående rød tråd har vi også servantbatterier, takdusjer, dusjsett, kroker og annet baderomstilbehør i samme fargeskala i sortimentet. Perfekt matching som skaper et perfekt baderom.

 

Svensk design på sitt beste

Skagenlux beslag er alltid helt slette uten synlige skruer, noe som gir et enda mer eksklusivt og sobert inntrykk. Beslagene blir en vakker detalj på dusjen. Den minimalistiske
designen på Skagenlux tiltaler mange i form og uttrykk, med vegghengte hengsler skaper den et luksuriøst baderom med store glassflater uten profiler. Beslag og hengsler er alltid PVD-behandlet, noe som betyr at de er ripebestandige og ser ut som nye i lang tid.

 

Eksklusive beslag

Skagenlux beslag er alltid helt slette uten synlige skruer, noe som gir et enda mer eksklusivt og sobert inntrykk. Beslagene blir en vakker detalj på dusjen. Om du matcher med en eksklusiv takdusj fra Hansgrohe-sortiment, får du en perfekt effekt.

Alle Skagenlux-dusjer kan fås i fargene krom, svart krom eller gull. Match beslag med håndtak, blandebatterier og dusjsett.

Klart eller Ice

Ønsker du et sofistikert baderom med sobre detaljer, en eksklusiv glans eller ønsker du et tøffere inntrykk? Uansett hvilken stil du har, får du alltid det klare Briljant-glasset når du velger en Skagenlux, og du kan velge mellom to glass. Det gnistrende klare glasset og det sofistikerte Ice-glasset.

 
 

Skreddersydd etter dine ønsker

Målbestill dusjen. Vi lager nøyaktig den dusjen du vil ha – vi har over 30 års erfaring med å oppfylle dusjdrømmene til våre kunder. Har du et skråtak i baderommet
eller vinkler og kroker som du ikke ser noen råd for å få utnyttet? Vi hjelper deg gjerne med å finne en unik dusjløsning der du får utnyttet hele plassen i baderommet.

Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser. Finn frem penn og papir, lag en skisse og send den til oss eller din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg med resten!

 
 
 

Velg din Skagenlux