SKAGEN PREMIUM

La oss presentere den nye Skagen Premium, som er en helt ny
dusjserie. Har du først sett den, vil du aldri glemme den.
Skagen Premium trekker til seg oppmerksomhet. Med stil, selvsikker
utstråling og lekre detaljer er det vanskelig å ta øynene vekk fra den.

 

Briljant-glass er klart som en fjellbekk, og navnet Briljant er selvforklarende, en gnistrende vakker detalj som tiltrekker seg oppmerksomhet. La baderommet briljere med markedets klareste glass. Helt klart Briljant – også prisen.

 

 

TRADISJONELT KLART GLASS OPPLEVES SOM GRØNT.
BRILJANT-GLASS ER MARKEDETS KLARESTE GLASS.

Les mer om Briljant

1.Briljant-glass 2.Klart glass 3.Ice 4.Tonet 5.Reflect

 
 

Skagen Premium

SKAGEN PREMIUM er, akkurat som navnet antyder, en premium-dusj. Det er en elegant dusjserie som får en til å tenke forfengelighet og luksus. Med sin sobre design, det klare Briljant-glasset og med vakre, gjennomtenkte beslag briljerer den i baderommet.
Få et mer diskré glass – med en like diskré pris.

Skagen Premium har pålitelige komponenter, preget av utvetydig formgivning med unike egenskaper. To glassalternativer, diskré aluminiumsprofiler, lydløs løftefunksjon, 20 års garanti og som prikken over i-en er Skagen Premium utstyrt med det glassklare Briljant-glasset.

Til og med de enkle smådelene er av høyeste klasse. Også deler som knapt synes, er nøye utformet og presist måltilpasset. Den luksusen får du alltid fra Macro Design.

 

Skagen Premium håndtak

Håndtaken har en sober, unik design. I tillegg til at håndtaket er vakkert som en juvel, fungerer det også som sprutbeskyttelse takket være de overlappende hullene. Når du dusjer, kan det komme ut minimalt med vann.

 
 

Velg din Skagen Premium