SKAGEN

Det er i dusjen du lander og lader, fyller på energi og slapper av.
Det har ingenting å si om du har et lite eller stort baderom, vi har dusjen som passer deg.
Romslige dusjer for to, nisjer, saloondører, dusjhjørner og mye mer.
La deg inspirere, drøm deg bort og finn din favoritt.

 
 

SKAGEN VIK
God plass på liten flate

Skagen Vik er en svært smart dusjløsning for deg som ikke har så mye plass, men som ønsker den eksklusive følelsen i baderommet. Med sin innovative  utforming har den en helt egen personlighet.

Skagen Vik er svært plassgjerrig med smarte innfellbare dører og lydløs løftefunksjon, som gjør at du enkelt kan gå inn i dusjen. Lett som bare det. Slik synes vi det skal være, produkter som forenkler hverdagen, som gjør at du ikke trenger å lure på noe, men som bare fungerer med en gang.

 
 
 
 

Tre deilige storselgere

Skagen Rund, Rett og U er våre mest populære modeller. De har stil og finesse med mange designuttrykk. Velg mellom flere glassalternativer og diskré aluminiumsprofiler. Profilene har lydløs løftefunksjon, og dørene kan vendes slik at du aldri trenger å tenke på om det er en høyre- eller venstredør.  

Glass og profiler flukter pent og skaper en vakker enhet. Skagen-dusjer er plassgjerrige med innfellbare dører, har profiler som er tilpasset for rørtrekking, og det er kjempelett å montere en Skagen. Vi gir alltid 20 års garanti på alle dusjene, slik at du kan føle deg trygg når du velger et produkt fra oss.  Dusj i originalen.

 
 
 
Hvit
Natur
Glans

Profiler deg selv

Skagens profiler har en gjennomtenkt design og blir ett med glasset, en perfekt linje som smelter sammen og skaper en vakker helhet. Profilene er alltid helt slette uten synlige skruer, noe som gir et enda mer eksklusivt og sobert inntrykk. Alle Skagen-dusjer kan fås i fargene Natur, Glans eller Matt hvit. Miks og match etter egen smak.

Vakre glass

Vårt brede utvalg av glass gjør at du kan skape din personlige dusj. Glasset du velger, påvirker uttrykket til dusjen, og du kan velge mellom fem vakre glass til Skagen. Hvis du ønsker et lettstelt glass, velger du det overflatebehandlede klarglasset Cristal Guard.

Du kan også kombinere to glass, for eksempel et klart glass og et speilglass – så utnytter du den ene døren som helfigurspeil – smart.

 
 

Klarglas & Cristal Guard

Screen

Ice

Klarglas+Reflect

Tonet

 
 
 

Skreddersydd etter dine ønsker

Målbestill dusjen. Vi lager nøyaktig den dusjen du vil ha – vi har over 30 års erfaring med å oppfylle dusjdrømmene til våre kunder. Har du et skråtak i baderommet
eller vinkler og kroker som du ikke ser noen råd for å få utnyttet? Vi hjelper deg gjerne med å finne en unik dusjløsning der du får utnyttet hele plassen i baderommet.

Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser. Finn frem penn og papir, lag en skisse og send den til oss eller din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg med resten!

 
 

Velg din Skagen