Miljø og kvalitet

Macro arbeider hele tiden med å påvirke miljøet på en så skånsom måte som overhode er mulig. Derfor benytter vi oss av underleverandører som er i nærområde. Å drive produsjon i Sverige en svært viktig for Macro. På denne måten kan vi kontrollere hele produksjonen og vi vet at både de som arbeider ved bedriften og miljøet oppfyller de krav som stilles i forhold til arbeidsmiljø og produksjon for øvrig. Å produsere sine produkter i Fjerne Østen påvirker miljøet negativt, samtidig som det er vanskelig å vite om arbeidsmiljøet for de ansatte er forsvarlig. Med produkter som er produsert i nærområdet kan vi ta ansvar for alle våre ansatte og produktenes kvalitet. Vi vet at alle ansatte har det bra og at produktene oppfyller Macros høye krav til standard. Det er en fornøyelse å selge Macro

Testet kvalitet

Produktene fra Macro er av aller høyeste kvalitet. For å være sikker på at produktene virkelig holder de strengeste kvalitetskrav, gjennomfører Macro en rekke tester. Dusjene blir testet for lekkasje og dører og hjultrinser gjennomgår en bevegelsetest med 30.000 gjentatte bevegelser. På denne måten kan vi forsikre oss om at holdbarhet og funsjonalitet virkelig holder mål. Dusjkarene til dusjkabinettene gjennomgår en holdbarhetstest for å kontollere at de ikke deformeres under belastning. Steam aggregatene er testet i henhold til SS-EN 15200:200. Glasset går gjennom en belastninsgtest for å kontrollere kvaliteten. Macro bruker bare herdet sikkerhetsglass i sine dusjprodukter. Dette innebærer at om glasset mot formodning skulle bli knust, så krakkelerer det ned til veldig små biter. Dette gir eventuelle minimale skader.

 Last ner PDF

 

Swedish Standards InstituteAlle Macro sine produkter er utviklet og testet etter følgende standarder:
SS-EN 14428:2005+A1:2008, Sanitærenheter- Dusvegger- Funksjonskrav og testmetoder.
SS-EN 15200:2007, Sanitetsenheter – Dusjkabinett med flere funksjoner.

Termostatbatterier SS-EN 1111, Sanitærarmaturer – Termostatblandebatteri i høytrykksystem

 

 

CECE-merkingen viser at produsenten eller importøren har fulgt de grunnleggende helse, miljø og sikkerhets krav som EU -direktivet setter. Alle våre dusjkar, elektriske og mekaniske maskinenheter er CE – merket. For eksempel elektriske armaturer og steam aggregater.

 

RepaVi har et medlemsbevis for 2011 som viser at vi er medlem i REPA og gjennom dette er vi med i returordningen av emballasje. REPA avtalen innbefatter retur av bølgepapp, papir/kartonger, plast og metall.


20 års garanti

20 års fabrikkgaranti. Macro dusjsystem er produsert i Sverige. Vi setter stor vekt på kvalitet og derfor gir vi deg 20 års fabrikkgaranti på våre dusjer. Dette gjelder ikke «slitasje deler». I de tilfeller gjelder forbruker loven.

 

 

 

Macro - Miljö & Kvalitet