Miljø og kvalitet

Macro arbeider hele tiden med å påvirke miljøet på en så skånsom måte som overhode er mulig. Derfor benytter vi oss av underleverandører som er i nærområde. Å drive produsjon i Sverige en svært viktig for Macro. På denne måten kan vi kontrollere hele produksjonen og vi vet at både de som arbeider ved bedriften og miljøet oppfyller de krav som stilles i forhold til arbeidsmiljø og produksjon for øvrig. Å produsere sine produkter i Fjerne Østen påvirker miljøet negativt, samtidig som det er vanskelig å vite om arbeidsmiljøet for de ansatte er forsvarlig. Med produkter som er produsert i nærområdet kan vi ta ansvar for alle våre ansatte og produktenes kvalitet. Vi vet at alle ansatte har det bra og at produktene oppfyller Macros høye krav til standard. Det er en fornøyelse å selge Macro

Testet kvalitet

Produkter fra Macro er av høyeste kvalitet. For å sikre at kvaliteten opprettholdes, gjennomgår Macros produkter en rekke tester. Dusjene utsettes for lekkasjetester, mens dører og hjul gjennomgår en utholdenhetstest med 30 000 bevegelser nonstop for å kontrollere holdbarheten og funksjonen til komponentene. Dusjkaret til kabinettene gjennomgår en styrketest for å kontrollere at de ikke deformeres ved belastning. Macro bruker kun herdet sikkerhetsglass i dusjløsningene, så hvis glasset, mot formodning, skulle gå i stykker, vil det krakelere til svært små biter slik at det ikke oppstår store kvasse glasskår.

 Last ner PDF

 

Swedish Standards InstituteAlle Macros produkter er utviklet og testet på relevante parametre i henhold til følgende standarder:
- SS-EN 14428:2005+A1:2008, Sanitetsenheter – Dusjvegger – Funksjonskrav og testmetoder
- SS-EN 15200:2007, Sanitetsenheter – Dusjkabinetter med flere funksjoner
- SS-EN 1111, Sanitetsarmaturer – Termostatbatteri i høytrykkssystem
- SS-EN 14688:2006, Vaskeservant i porselen
- SS-EN 14516:2006+A1:2010, Badekar
- SS-EN 997:2012, WC med skjult vannutløp

 

 

CECE-merkingen viser at produsenten eller importøren har fulgt de grunnleggende HMS-kravene som er beskrevet i EU-direktivene som regulerer dette. Alle elektriske og mekaniske maskinenheter er CE-merket. F.eks. Elektriske armaturer og steamaggregater.

 

 

FtiVi er tilknyttet FTI – Förpacknings- och tidningsinsamlingen – noe som har løst det praktiske rundt håndtering av emballasje. FTI-avtalen omfatter emballasje av bølgepapp, papir/papp, plast og metall.

 


20 års garanti

- 10 års garanti på skrog og porselen
- 20 års garanti på skuffeskinner og hengsler
- 20 års garanti på dusj
- 2 års garanti på belysning, elektronikk og tilbehør

 

 

 

Macro Design - Miljö & Kvalitet