LAGAN

En serie alle liker, uansett smak og personlighet. Lagan har noe for alle.
Stilrene møbler som er lette å kombinere for å passe inn i baderommet. Lagan
fås med 4 ulike fronter; den minimalistiske Plain, den klassiske Frame, den
luksuriøse Shape og den tøffe svarte eikefronten.

 

Speilskapene har alltid stikkontakt, og i servantskapet er det klargjort for enkel ettermontering av stikkontakt.

Alle speilskapdørene har en frostet del i nedre kant mellom glassene, noe som eliminerer fingeravtrykk både på inn- og utsiden.

Speilskapet har avdelt skap for enklere oppbevaring av høyere produkter.

 

Våre vaskeservanter er av ekte sanitetsporselen, som er det mest slitesterke materialet, lett å holde rent og som holder i mange år uten å bli ripet opp. Velg mellom 5 ulike vaskeservanter til Lagan-serien: Slim, Square, Deep, Hide eller Sand Round.

Alle tredetaljer i våre møbelserier er produsert i fuktbestandig tre som egner seg godt for baderommets tøffe miljø. Alltid med 10 års garanti.

Servantskapene har eksklusiv og fleksibel oppbevaring med flyttbare skuffer og justerbare rom.

 

Skuffene har skuffeskinner og myklukkingsfunksjon. 20 års garanti på skinner og hengsler.

Vannlåsen EasyClean Pop-up for enkel og smart rengjøring er inkludert.

Med møbelserien Lagan kan du velge mellom en rekke ulike belysninger. Stemningsbelysning, sminkebelysning - veksle mellom varmhvitt eller kaldhvitt lys. Hvis det er god generell belysning du er ut etter, finner du det også. Valget er ditt. Uansett hvilken belysning du velger, er LED-belysningen av høyeste kvalitet.

 

Størrelsen har noe å si ...

Skap din egen stil i baderommet ved å velge din personlige favoritt blant våre Lagan servantskap, speilskap og speiler, som fås i fire bredder. 600, 800, 1000 og 1200mm.

 

... på samme måte som utseendet

Lagan er virkelig en pen sak! Velg mellom fire ulike skuffefronter; den minimalistiske Plain, den klassiske Frame, den eksklusive Shape eller den tøffe svarte eikefronten.

Plain Hvit

Shape Hvit

Frame Hvit

Plain Varmgrå

Shape Varmgrå

Frame Varmgrå

Plain Svart eikfanér

 

5 pene vaskeservanter som løfter rommet

Du kan velge mellom 5 vakre porselensvaskeservanter til Lagan-serien. Liker du minimalistisk design, eller ønsker du en stor avlastningsflate? Valget er ditt, uansett hvilken vaskeservant du velger, er det den samme fine finishen og høye kvaliteten som gjelder.

Slim

Square

Deep

Hide

Slim

Square

Deep

Sideoppbevaring gjør baderommet komplett

Til Lagan kan du få matchende høyskap i flere bredder og utførelser. Du kan også få høyskap med plass til det nye eksklusive minikjøleskapet, eller hva sier du til en integrert papirkurv med praktisk vippelokk til Q-tips, bomullspads eller lignende. Smarte detaljer som forenkler hverdagen.

Pene vegghyller i matchende farger til baderomsmøblene fås i flere bredder og tre farger, hvit, varmgrå og svart eik.

Legg beslag på stilen

Lange håndtak, korte håndtak, krom, svart krom eller gull? Velg det som gir deg den ekstra energien, som gjør deg glad hver gang du går inn i baderommet.

Håndtaket er møbelets smykke, en vakker detalj som egentlig er så selvsagt, men som likevel er så viktig for hele møbelets uttrykk. Velg håndtak med omhu, så vil du ha glede av møblene i lang tid fremover.