Baderomstrender 2018

Åse Ulvtorp er dekoratør, stylist og interiørdesigner og har hjulpet
Macro Design med å tegne og tipse om innredning av baderomsmiljøene for 2018.

Baderomstrender 2018
 

Hva er de tydeligste trendene?

Langsiktighet, miljøbevissthet og kvalitet har aldri føltes viktigere enn nå. Den økologiske trenden smitter over på hvordan vi innreder hjemmene våre. Mange ønsker å ta bort det overflødige, unngå bruk-og-kast-mentaliteten, og velger heller kvalitet fremfor kvantitet. Derfor føles naturens farger og materialvalg åpenbare, beige, grå og grønne toner som en nøytral base som står seg lenge uten å bli umoderne.

 

”Nå vil vi ha farge i hjemmene, dempet farger i rosa,
grønt og blått er en tydelig trend for 2018”

 

Materiale

Materialvalgene er lyse treslag, bambus, hamp, gråstein, terracotta, marmor og kalkmalte vegger i gråtoner. Designen er enkel og nøktern med rene linjer og detaljer med finesse. Man ser mye avrundede organiske former i f.eks. møbler. Fargene utover de nøytrale gråbeige fargene er hele rosapalletten fra terracottabrent rødt til pudderrosa, grågrønne toner og som aksent brente gule messingfarger.

 

Vekster

Vekster føles også helt riktig. Vi dyrker gjerne og vil omgi oss med grønne planter inne, gjerne kaktuser og hvorfor ikke i baderommet. Accessoarene er få, men valgt med omhu. Gjerne lokalprodusert og håndverksmessig i naturmaterialer som keramikk, tre, skinn og glass. Vi kjøper heller et dyrt kvalitetsprodukt enn flere kortsiktige moderne lavprisprodukter, som bare kastes.

 

Åses skisser

Skisser laget av Åse Ulvtorp til 2018-katalogen, se sluttresultatet: Dusjbadekar Divine og Baderomsmøbel Aura.

Årets baderomsfarger 2018

 

 

 

 
 
 
 

Les videre

Baderomsinspirasjon

Her finner du inspirasjon til akkurat ditt bad. Bla gjennom bildene for å finne det som passer deg aller best.

Slitesterkt baderom med PVD

PVD er en behandling som gjør overflaten på produkt ekstremt motstandsdyktig for påvirkning fra andre materiale. Det er derfor vi PVD-behandler flere av våre overflater, for å skape holdbare baderom.

Våre baderomsserier

Vil du ha litt med oversikt over våre baderomserier  så finnes det her. Velg den baderomserien som passer din stil aller best. Vi har noe for alle baderom.