Baderomstrender 2017

Åse Ulvtorp er dekoratør, stylist og interiørdesigner og har hjulpet
Macro Design med å tegne og tipse om innredning av baderomsmiljøene for 2017.

Badrumstrender 2017
 

Hva er de tydeligste trendene i baderommet 2017?

De dype gråblå tonene blir en stor favoritt i tiden fremover, en videreføring av de dype blågrønne tonene som står så godt til messing. Stilen er strippet, ikke bare svarthvitt, men gjerne med de litt mørkere gråaktige fargene på veggene. Den bevisste maler også taket, dørene og listene i samme farge. De grå tonene blir varmere.

 

”Stram eleganse i sobre farger
er den hotteste trenden for 2017”

 

De aprikosrosa fargene er fortsatt svært in som komplementærfarger hvis de kombineres med stramme detaljer i tre eller metall, gjerne på uventede steder som skap eller gulv. Det er viktig at man holder stilen stram, ellers kan rosa lett bli overromantisk.

 

Mønstre og detaljer

Møblene har slanke linjer med designede detaljer. Tredimensjonale og mønstersatte fliser på veggene og alle typer gulv i fiskebeinsmønster føles også riktig akkurat nå, som kontrast til helmatte ensfargede vegger.

 

Viktig tilbehør i baderommet

Tilbehøret kan være i naturmaterialer som tre, rotting eller metall, gjerne messing som har blitt svært populært eller slett keramikk i duse farger. Haman-håndklær og linhåndklær myker opp og gir et bohemisk preg i alt det stramme.

 

4 trendy farger å ha kontroll på

Årets badrumsfärger 2017

 

 

 
 
 

Les videre

Baderomsinspirasjon

Her finner du inspirasjon til akkurat ditt bad. Bla gjennom bildene for å finne det som passer deg aller best.

Slitesterkt baderom med PVD

PVD er en behandling som gjør overflaten på produkt ekstremt motstandsdyktig for påvirkning fra andre materiale. Det er derfor vi PVD-behandler flere av våre overflater, for å skape holdbare baderom.

Våre baderomsserier

Vil du ha litt med oversikt over våre baderomserier  så finnes det her. Velg den baderomserien som passer din stil aller best. Vi har noe for alle baderom.